Články provozovny Restaurace Esprit

X
Zpět

Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Proč Češi neradi chodí do hotelových restaurací? Víme, které musíte navštívit!

Chodíte rádi do restaurací? Tady asi nebudete váhat. A co hotelové restaurace? Tady už se možná názory budou různit. Dnes se ponoříme do tématu, které se dotýká mnoha Čechů – proč někteří z nás neradi navštěvují hotelové restaurace. Ano, v poslední době se kvalita jídel a služeb v hotelových restauracích zlepšila, ale přesto zde stále přetrvává jistá nedůvěra nebo dokonce odpor. Podívejme se…
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam na byznys lunch neboli ten nejlepší pracovní oběd

Každý, kdo se pohybuje v obchodní sféře, se dříve či později setká s pojmem business lunch. Ale co to vlastně znamená? Proč je tak populární a jaký význam má v obchodním světě? V následujícím článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o obchodních obědech, od definice, přes výběr správného místa, až po etiketu a doporučení nejlepších restaurací.
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Kde letos oslavíte Silvestr a přivítáte nový rok?

Patříte snad k těm, kteří si stěžují na hluk petard, rachejtlí, ohňostrojů, řvoucích davů a hlasité hudby? A nebo si ten jeden den v roce chcete naplno užít a přivítat nový rok s tou parádou, která k tomu už prostě tradičně patří, i když s vámi pak sousedé týden nepromluví? Zábava s přáteli, popíjení drinků, odpočítávání před půlnocí, wow momenty při pohledu na ohňostroje různých barev, a vítání…
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Mikuláš: Svátek plný tradic a chutí

Kolem 5. prosince, ulice se začínají hemžit Mikuláši, anděly a čerty. Mikuláš sice svůj svátek slaví až o den později, radosti, tradice a samozřejmě chutná lákadla se rozdávají už v úterý.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Kde v Praze oslavit HALLOWEEN?

Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Článek