Články provozovny Pizzeria Carllino

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Nenechte si ujít únorové gastro dny

Co vás napadne, když se řekne únor? Únor je druhým měsícem v roce v Gregoriánském kalendáři. Je nekratším měsícem, má jen 28 dní (29 v přestupném roce). Únor je spojen s oslavou Valentine's Day, tedy svátku zamilovaných. Průměrná únorová teplota v Česku se pohybuje kolem 3 až 5 °C. V únoru se také slaví Mezinárodní den úsměvu a samozřejmě spousta gastro dnů. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší.
Článek

Kde si v Praze vychutnat šneky

Přístup ke šnekům coby pokrmu se různí. Pro některého jsou lahůdkou, pro jiného spíše výstředností. Pokud rádi zkoušíte nové chutě a chtěli byste vyzkoušet tento vracející se trend, pak vám nabízíme vybrané možnosti, kam na šneky vyrazit. 
Článek

Mikuláš: Svátek plný tradic a chutí

Kolem 5. prosince, ulice se začínají hemžit Mikuláši, anděly a čerty. Mikuláš sice svůj svátek slaví až o den později, radosti, tradice a samozřejmě chutná lákadla se rozdávají už v úterý.
Článek

PIZZA –⁠ nejoblíbenější slaný koláč na světě

Přečtěte si zajímavé povídání o této skvělé italské pochutině.
Článek