Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Kam na byznys lunch neboli ten nejlepší pracovní oběd

Každý, kdo se pohybuje v obchodní sféře, se dříve či později setká s pojmem business lunch. Ale co to vlastně znamená? Proč je tak populární a jaký význam má v obchodním světě? V následujícím článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o obchodních obědech, od definice, přes výběr správného místa, až po etiketu a doporučení nejlepších restaurací!
Článek

Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Kam v Praze na 1. máje?

Neseďte na 1. máje doma - přinášíme vám několik tipů, kam vyrazit!
Článek

Proč Češi neradi chodí do hotelových restaurací? Víme, které musíte navštívit!

Chodíte rádi do restaurací? Tady asi nebudete váhat. A co hotelové restaurace? Tady už se možná názory budou různit. Dnes se ponoříme do tématu, které se dotýká mnoha Čechů – proč někteří z nás neradi navštěvují hotelové restaurace. Ano, v poslední době se kvalita jídel a služeb v hotelových restauracích zlepšila, ale přesto zde stále přetrvává jistá nedůvěra nebo dokonce odpor. Podívejme se…
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

V dobrém cocktail baru by vám měl být barman schopný drink upravit tak, aby vám chutnal, říká Benedikt Houda z pražského Monkey Baru

Otevíráme dveře tajemného světa mixologie s Benediktem Houdou, šéfbarmanem pražského The MonkeyBaru. Od jeho barmanských začátků v brněnských kavárnách až po inspiraci z exotických cest. Benedikt nám odhalÍ, co dělá z The MonkeyBaru unikátní zážitek a proč české pivo a bramborák může být nejlepší kombinací. Vstupte s námi do světa koktejlů, zážitků a vášně pro mixologii.
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Kde letos oslavíte Silvestr a přivítáte nový rok?

Patříte snad k těm, kteří si stěžují na hluk petard, rachejtlí, ohňostrojů, řvoucích davů a hlasité hudby? A nebo si ten jeden den v roce chcete naplno užít a přivítat nový rok s tou parádou, která k tomu už prostě tradičně patří, i když s vámi pak sousedé týden nepromluví? Zábava s přáteli, popíjení drinků, odpočítávání před půlnocí, wow momenty při pohledu na ohňostroje různých barev, a vítání…
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Día de los Muertos - Den mrtvých se slaví i u nás

Dia de los Muertos, nebo Den mrtvých, je tradiční mexický svátek, který slaví život a smrt. Je to čas, kdy rodiny vzdávají hold svým zesnulým příbuzným a přátelům. Tento svátek má kořeny v předkolumbovských civilizacích, jako jsou Aztékové, Mayové a další domorodé kultury, které věřily, že smrt je pouhým přechodem do jiného stádia existence.
Článek

Kde v Praze oslavit HALLOWEEN?

Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Článek