Články provozovny Restaurace Sladovna

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Pivní slavnosti - kde si pochutnáte na nejlepším pivu?

Máte rádi dobré pivko? Tak neváhejte a vyberte si jednu z námi nabízených pivních akcí.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

"Pan Klaus se snažil jíst zdravě, pro pana Miloše bylo zadání mnohem kaloričtější," říká další host pořadu #GASTROTALK šéfkuchař Jiří Král

Česká gastronomie je krásná, rádi o ní mluvíme a v tomto díle si jí užijete. Dnes přinášíme další, doslova královský rozhovor a hrad se v něm také mihne. Vyzpovídali jsme totiž pana Krále, krále kuchyně, konkrétně Jiřího Krále, šéfkuchaře na Pražském hradě, autora Aureole a šéfkuchař Restaurace Sladovna.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek