Články provozovny MATTES Restaurace

X
Zpět

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Pivní slavnosti - kde si pochutnáte na nejlepším pivu?

Máte rádi dobré pivko? Tak neváhejte a vyberte si jednu z námi nabízených pivních akcí.
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Kam na Oktoberfest? Německá tradice dorazila do Česka.

Oktoberfest, je jedním z největších a nejznámějších svátků piva na světě. A k říjnu máloco patří tak jako tato slavnost piva. Ale odkud se vlastně tato tradice vzala? Navíc už dávno překročila hranice Německa a my vám řekneme, kde si dobré pivo vychutnat, aniž byste museli překročit hranice České republiky.
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek

Skvělá ZABÍJAČKA v restauraci Mattes

Skvělá akce pro milovníky zabíjačkových pochoutek
Článek

Speciální nabídka v restauraci MATTES

Speciální nabídka v restauraci MATTES
Článek

Mňamózní specialitky z grilu pro vás máme v restauraci MATTES!

Restaurace Mattes, Na Strži 9, Praha 4 KDY ? Od 7.1.2019 CO ? Speciality z grilu REZERVACE : tel: 604 116 180 www.mattesrestaurace.cz, info@mattesrestaurace.cz Speciality z grilu od 7.1. Kuřecí prsíčko SUPREME na grilu s medovým zeleným hráškem a mačkanými brambory Filírovaný hovězí flank steak na grilované zelenině s opečeným kukuřičným klasem        
Článek