Články provozovny Zážitkové vlaky Praha - Pronájem vlaků

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Výlet historickým vlakem do Bechyně

Jste milovníky historie, železnice, nebo jen hledáte netradiční zážitek pro celou rodinu? Železniční společnost Valenta Rail s.r.o. má pro vás skvělou nabídku. V sobotu 15. června 2024 se můžete vydat na jedinečný výlet historickým vlakem do malebné jihočeské Bechyně.
Článek

Křivoklátský rychlík na velikonoční jarmark

Jaro je tu a s ním přichází jedinečná příležitost vydat se na výlet trochu jinak než obvykle. Máme pro vás tip na nezapomenutelný zážitek – jízdu historickým vlakem na hrad Křivoklát, kde na vás čeká bohatý velikonoční program.
Článek

Vánoční retro jízda Posázavím

Chcete nadýchat vánoční atmosféru a vrátit se trochu v čase? Vyrazte na výlet historickým vánočním vlakem.Na středu 27. prosince připravil železniční dopravce Valenta Rail speciální jízdu údolím Sázavy po celé trati tzv. Posázavského pacifiku. Historický rychlík vyjede po 8 hodině ranní z pražského hlavního nádraží a dále pojede přes Davli, Čerčany, Sázavu, Kácov a Ledeč nad Sázavou až do Světlé…
Článek

Křivoklátským rychlíkem na vánoční jarmark

Okuste vánoční atmosféru v historickém duchu s výletním vlakem do Křivoklátu. Zažijte adventní trhy na hradě a cestujte stylově v retro vlaku taženém legendární lokomotivou "Bardotka". Zastávky zahrnují Prahu a okolní města, s návratem do Prahy ve stejný den. Nezapomeňte si vychutnat občerstvení v bufetovém voze a využijte slevový kód pro zvýhodněné jízdné.
Článek