Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Hudební večery aneb kam za živou hudbou

Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Článek

Hospodský kvíz

Někdy vám partner vyčítá, že chodíte do hospody jen vysedávat? "Jdu na dvě," už není fráze, která by zůstala bez odezvy? Konečně máte perfektní alibi - hospodský kvíz.
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Josef Kolařík: Příběh šéfkuchaře, který přivezl autentickou paellu do centra Prahy

V našem dnešním exkluzivním rozhovoru se seznámíme s Josefem Kolaříkem, známým šéfkuchařem z Papasbaru, který je mistrem v přípravě autentické španělské paelly. Josef Kolařík není jen další kuchař - je to reprezentant České republiky v prestižním Paella World Cupu a jeho dovednosti v kuchyni jsou více než uznávané. Jeho paella není jen jídlem, je to umělecké dílo, které oslavuje španělskou…
Článek

Día de los Muertos - Den mrtvých se slaví i u nás

Dia de los Muertos, nebo Den mrtvých, je tradiční mexický svátek, který slaví život a smrt. Je to čas, kdy rodiny vzdávají hold svým zesnulým příbuzným a přátelům. Tento svátek má kořeny v předkolumbovských civilizacích, jako jsou Aztékové, Mayové a další domorodé kultury, které věřily, že smrt je pouhým přechodem do jiného stádia existence.
Článek

Kde v Praze oslavit HALLOWEEN?

Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Článek