Články provozovny GastroEventKdekoli

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Jak rozproudit zábavu: Ultimátní průvodce pro každou oslavu, večírek nebo teambuilding

Jste připraveni proměnit vaši příští akci v epický zážitek, o kterém se bude mluvit ještě roky? Ať už plánujete večírek s přáteli, firemní teambuilding, oslavu narozenin, nebo dokonce svatbu, máme pro vás nálož inspirace, která zaručeně zvedne vaše hosty ze židlí. V tomto článku najdete vše od hudby, která rozproudí taneční parket, přes interaktivní hry, které spojí vaše hosty, až po dechberoucí…
Článek

Rozhovor s Richardem Vandlíkem, kapitánem a cateringovým mágem

Dnes jsme vyzpovídaly Richarda Vandlíka, člověka, který umí spoustu věci, jen ne sedět a nic nedělat. Jeho energie a nadšení z něj doslova stříká, hlavně když mluví o svých srdcových projektech. Tak se pohodlně usaďte a začtěte se. Vsadím se, že po dočtení rozhovoru budete chuť sednout na loď a nechat se rozmazlovat.
Článek

Gastronomie a osobitý styl lodě Arwen

"Pořídíme si bar" napadlo vás něco podobného, když vás obsluha vašeho oblíbeného baru posílala domů, protože už před dvěmi hodinami měli zavírat? A co si ten bar udělat na místě, které nemá hranice ani pevné základy? To je sen.
Článek