Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji!
Článek

Nově otevřené podniky (nejen) v Praze

Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Článek

Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Hospodský kvíz

Někdy vám partner vyčítá, že chodíte do hospody jen vysedávat? "Jdu na dvě," už není fráze, která by zůstala bez odezvy? Konečně máte perfektní alibi - hospodský kvíz.
Článek

Nejlepší hamburger - rej test redakce

Rej test redakce je nezávislý test, který má jasná pravidla a postupy. Ochutnáváme při něm vždy jedno jídlo v několika podnicích a dle přísných pravidel vybereme ten nejlepší. Každé jídlo degustujeme v několika základních kolech a v mnoha podnicích a finále TESTU REDAKCE bude porovnání všech podniků, kteří se umístily v základních kolech na 1. místě.
Článek

Sportovní přenosy u belgického piva

Praha je město, kde se nachází spousta barů a hospod. Ne všude lze ale sledovat sportovní přenosy. A málokde si můžete vybrat, na co byste se chtěli dívat. Pokud si rádi vybíráte, navíc chcete být v unikátním prostředí a milujete originální belgické pivo, určitě byste měli zavítat do baru Be Silly. Tento beer bar nabízí nejen bohatou nabídku piv, ale také možnost sledovat sportovní přenosy na…
Článek