Co se děje
Článek

Již brzy začíná pátý ročník Czech Mussel Week: festival s vůní a chutí moře

Celá Česká republika bude vonět už od pondělí 25. září 2023 po celý týden mořem. Startuje totiž 5. ročník Czech Mussel Week, festivalu mušlí. Těšit se můžete na výborná jídla obsahující lahodné slávky, ale to rozhodně není vše! V rámci této akce si totiž můžete užít 1 + 1 porci zdarma. Návod na to, jak získat tento speciální voucher, si můžete přečíst níže.

Kdy a kde?

Speciality z mušlí můžete ochutnávat ve vybraných restauracích po celé České republice už od 25. září do 1. října 2023. Restaurace A posto trattoria rozhodně nezůstává stranou. Rezervujte si svou porci mušlí v akci 1+1 zdarma na webové stránce Czech Mussel Week.

Jak získat voucher na 1 + 1 porci zdarma?

Vyberte si na stránkách Czech Mussel Week restauraci, udělejte rezervaci a po jejím potvrzení si stáhněte voucher. 

Co očekávat v  A posto trattoria?

  • Skvělé menu: Například v italské trattorii pro vás připravili dva báječné pokrmy - rigatoni cozze e pecorino (těstoviny rigatoni, slávky, rajčata, petržel, pecorino) a sauté di cozze (slávky, česnek, bylinky, bílé víno, domácí chléb).
  • Příjemné prostředí:  A posto trattoria uchvátila nejednoho gurmána nejen výborným jídlem, ale také příjemným a klidným prostředím. Zde můžete svou lásku k jídlu rozvíjet do nekonečna.
  • Lahodné víno: K menu vám rádi doporučí také některé z lahodných italských vín. Víno není součástí slevového voucheru, ale pevně věříme, že ke slávkám neodmyslitelně patří. Nechte se tento týden hýčkat.
  • Jídlo, které prospěje vašemu zdraví: Slávky jsou velmi zdravé. Naleznete v nich velké množství bílkovin, ale málo tuku. Navíc obsahují také spoustu vitamínů a minerálů. Pokud nejste na mořské plody alergičtí, vašemu tělu přinesou spoustu benefitů.

Nezmeškejte toto úžasné kulinářské dobrodružství a užijte si každý kousek z mistrovské kuchyně restaruace  A posto trattoria. Italští kuchaři i celý tým se na Vás už těší! REZERVACE NA CZECH MUSSEL WEEK.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také