Znáte příběh Jepic z Kbelského pivovaru? To je vám zase nápad nápadů, jak už to u tohoto pivovaru bývá. Kbelský pivovar vaří každý měsíc jinou Jepici.
Jepice je 14% Ale, ale pokaždé ji Kbelský pivovar vaří jinak. Přidají jiný chmel, nebo jeho směsi. Přimíchají jednou více lásky, podruhé více humoru.
A proč jepice? Protože má jepičí život, ochutnáte ji jen jednou, vždy když Jepici 14% Ale uvaří. Jméno pak získává dle varného dne.
Červnový speciál JEPICE JULIUS je tady. A tohle jméno znamená "zářivý" a nová Jepice vám rozhodně rozzáří den. Paní sládková tentokrát chmelila odrůdami Polaris a Kazbek a ve vůni a chuti ucítíte ovocné a kořenité aroma s nádechem mentolu a citrusových plodů s podtóny ananasu a mandarinky.
Za Jepicí Juliem tudy.