Co se děje
Článek

Každý měsíc jinou Jepici

Znáte příběh Jepic z Kbelského pivovaru? To je vám zase nápad nápadů, jak už to u tohoto pivovaru bývá. Kbelský pivovar vaří každý měsíc jinou Jepici.

Jepice je 14% Ale, ale pokaždé ji Kbelský pivovar vaří jinak. Přidají jiný chmel, nebo jeho směsi. Přimíchají jednou více lásky, podruhé více humoru.

A proč jepice? Protože má jepičí život, ochutnáte ji jen jednou, vždy když Jepici 14% Ale uvaří. Jméno pak získává dle varného dne.

Květnový speciál JEPICE FRANTIŠKA je tady. Jde o várku z 9. března, narodila se 2. května a dostanete ji přímo z čepu nebo v petce na doma. Paní sládková várku chmelila dvěma českými odrůdami Premiant a Blues. Užijte si aroma a chuť ovoce, citrusů a bylinek.

Za Jepicí Františkou tudy.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také