Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kde oslavit Den svatého Patrika?

Den svatého Patrika je irským státním svátkem a oslavuje samozřejmě svatého Patrika, patrona Irska. Jeho oslavy se nesou v duchu zelené barvy a samozřejmě irské whisky. V Česku sice na 17. březen státní svátek nepřipadá, ale oslavám nic nebrání. Kam vyrazit?
Článek

Jaké březnové gastro dny si nenechat ujít

Další díl chutného a šťavnatého seriálu je zde. Tentokrát se podíváme na první jarní měsíc neboli březen. Opět jsme pro vás vybrali některé svátky dobrého jídla a pití, které stojí za to si poznačit v kalendáři a připravit se na jejich oslavu. Protože nic se naslaví tak dobře jako svátky zasvěcené skvělé gastronomii. Přinášíme naše tři březnové tipy.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Vánoční tip: dárkový voucher do oblíbené restaurace či podniku

Říká se, že nejlepší dárek je zážitek. A co si budeme povídat, dnešní doba nahrává hromadění věcí, které už kolikrát ani nemáme, kam dávat. A kdo má pořád ty hmotné dárky pro rodinu nebo přátele vymýšlet. My jsme to vymysleli za vás! Přinášíme tipy na restaurace, do kterých můžete svým blízkým koupit voucher neboli poukaz, řečeno hezky česky. Uděláte radost, obdarovaný si užije úžasné jídlo a…
Článek

"Beru festival jako velkou výzvu, nesmím návštěvníky zklamat," říká Mirka Kverková, organizátorka Whisky Life! Prague

Whisky Life! Prague už ťuká na dveře i na whiskovky. A tak jsme vyzpovídali organizátorku festivalu Mirku Kverkovou. Ta je sice v roli festivalového organizátora nováčkem, ve světě whisky ale zkušenou matadorkou, a to nejen ve své Whiskerii. O festivalu už jsme psaly, Mirka byla pro změnu hostem našeho #GASTROTALKu, nyní vám ale nabízíme spojení obojího v následujícím rozhovoru. 
Článek

Whisky Life! Prague 2023: Slavnost, kterou nesmíte propásnout!

Máte rádi whisky? Ať už jste její vášniví znalci nebo jen občasní degustátoři, v listopadu má Praha pro vás něco velmi speciálního. Představujeme vám Whisky Life! Prague - největší český festival zaměřený na whisky. 
Článek

Whiskeria to rozjede s Ardbegem

Mezinárodní den whisky se každoročně slaví 27. března, Světový den whisky zase třetí květnovou sobotu. Palírna Ardbeg má ale své červnové oslavy, které jsou vyvrcholením festivalu Fèis Ìle na ostrově Islay. Den Ardbeg ale můžete oslavit kdekoliv. Třeba v pražské Whiskerii.
Článek

#GASTROTALK - povídání o gastru s lidmi z gastra, host Mirka Kverková

"Whisku jsem původně pít vůbec nechtěla," říká první žena české whiskey scény Mirka Kverková.
Článek

Novinky na (whisky) baru

Kdo by neznal Whiskerii, stylový skotský bar v centru Prahy. Konají se v něm zajímavé akce a degustace, ale můžete si přijít jen tak posedět. Na baru najdete přes 350 druhů nejrůznějších whisky a nabídka se stále mění a rozšiřuje. A jaké novinky najdete na baru?
Článek

Skotský bar v centru Prahy

Objevte kouzlo Skotska. V historických prostorách Jindřišské věže najdete skotský bar, který vás mile překvapí nabídkou více než 400 druhů whisky, a nejen tradičních skotských. Ochutnáte zde i kanadské, irské, nebo japonské whisky.
Článek

SPOJENÍ KŘEHKÉ BLONDÝNKY A WHISKY JE NETRADIČNÍ, ALE O TO ZAJÍMAVĚJŠÍ.

SPOJENÍ KŘEHKÉ BLONDÝNKY A WHISKY JE NETRADIČNÍ, ALE O TO ZAJÍMAVĚJŠÍ. Naskytla se mi možnost popovídat si s Mirkou Kverkovou, ředitelkou společnosti Fous Spirits, která se specializuje na dovoz skotské whisky do ČR a provozuje skotský bar Whiskeria a zakladatelkou jediného českého Ladies Whisky Clubu.
Článek

#tourgastro 1 - od luxusního jídla přes pivo jako křen po 450 druhů whisky

#tourvydejniokna se mění, díky vašemu zájmu, na #tourgastro a stává se z něj tak celoroční seriál. Vítejte u prvního dílu. 
Článek

Den svatého Patrika a Irský večer pro dámy

Irský večer pro dámy na oslavu dne svatého Patrika
Článek

Whisky Springbank ve Whiskerii

Milovníci Whisky si nenachají tuto degustaci ujít
Článek

Exkuzivní degustace v baru Whiskeria - přijďte ochutnat to nejlepší

Skvělá příležitost pro milovníky luxusní Whisky
Článek