Články provozovny Usedlost Ladronka

X
Zpět

Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Tatarák a jeho příběh

Víte, odkud se vzal název “tatarák” neboli tatarský biftek”? Většina tento pokrm, který má své nadšence i zapřisáhlé odpůrce, spojuje s půvabnou pohádkou o divokých nájezdnících z kmene tatarů, kteří ukládali syrové maso pod sedla koní. Při jízdě se pak maso prosolilo potem zvířat i samotných i jezdců, následně okořenilo a zkonzumovalo. Pokud jste této historce věřili, zklameme vás.
Článek

Se psem na oběd či kávu?

Chodíte se svým čtyřnohým parťákem do restaurace? A víte, jak se při takové návštěvě chovat?
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek

Usedlost Ladronka, místo mezi nebem a zemí

Rozhovor s Milošem Dubem, šéfkuchařem Usedlosti Ladronka.  Rondon, tetování, vážná tvář,  hlava plná nápadů a neutuchající energie. Takto na mě, na první pohled, působil Miloš Dub, šéfkuchař Usedlosti Ladronka. Během rozhovoru jsme probrali jeho začátky, proč není vojákem, i když to moc chtěl, i to, jak potkaval kolegy kuchaře převlékat se na chodbě, protože se báli, že tam straší.  
Článek

Čarodějnice na Ladronce 2019 - program pro celou rodinu i gastro pochutiny

Přijďte poslední dubnový den na Ladronku s dětmi prožít nezapomenutelné čarodějné odpoledne
Článek