Články provozovny Teplá kačka bistro&shop

X
Zpět

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Vánoční tip: dárkový voucher do oblíbené restaurace či podniku

Říká se, že nejlepší dárek je zážitek. A co si budeme povídat, dnešní doba nahrává hromadění věcí, které už kolikrát ani nemáme, kam dávat. A kdo má pořád ty hmotné dárky pro rodinu nebo přátele vymýšlet. My jsme to vymysleli za vás! Přinášíme tipy na restaurace, do kterých můžete svým blízkým koupit voucher neboli poukaz, řečeno hezky česky. Uděláte radost, obdarovaný si užije úžasné jídlo a…
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

#GASTROTALK - povídání o gastru s lidmi z gastra, hostka Lucie Bártová

Je tady další rozhovor z rejdilkovské kuchyně. Česká gastronomie je krásná, v tomto díle si ale pojďme povídat hlavně o té asijské. Tentokrát se  spolumajitelkou bistra Teplá kačka z Prahy 7 Lucií Bártovou.
Článek

Nejlepší RAMEN v Praze - rej test redakce 2

Daly jsme na vaše prosby, rady, komentáře a rej test redakce jsme začaly jezdit na více kol! Podívejte se, jak dopadlo 2. kolo rej testu redakce na polévky RAMEN.
Článek

Květnové gastro dny jsou tady

Je tady květen, otepluje se, všechno kvete a my opět přinášíme tipy na oslavy tohoto měsíce. Nicméně 1. Máj, Den vítězství či Den matek necháme stranou a podíváme se na ty svátky, které souvisí s naším oblíbeným tématem –⁠ jídlem. Co jsme pro vás vybrali tento měsíc?
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek