Nově otevřené podniky (nejen) v Praze 15. dubna 2024 Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Kam v Praze na ČARODEJNICE? 05. dubna 2024 Tipy, kam v Praze zajít na PÁLENÍ ČARODEJNIC. Přijďte na divoké rejdění pro dospělé i děti.
Kam na zabijačkové hody? 20. března 2024 Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři? 22. prosince 2023 Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU? 13. listopadu 2023 Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít.
Červnové gastro dny: Objevte svět chutí 06. června 2023 Měsíc červen je teplý a plný života. Přináší také další gastro zážitky. My jsme ze široké nabídky vybraly Světový den tapas, Den cibulových kroužků a Den jablečného štrůdlu. Pojďme se ponořit do těchto svátků chutí a objevit místa, kde si můžete tyto lahodné speciality vychutnat.
Nakládaná masa na gril bez práce 14. června 2022 Grilovačky jsou v plném proudu a domácí grilování vyžaduje spoustu příprav. Řeznictví co má koule Bejk Buu se rozhodlo, že minimálně s masem vám pomůže. Aktuálně u nich můžete totiž koupit kvalitní nakladaná masa připravená rovnou na váš gril.
Zavaříme, uvidíme 29. března 2022 Bejk Buu je řeznictví, které by rozhodně nemělo uniknout vaší pozornosti. Je to totiž řeznictví, co má koule, skvělého šéfa a řezníka Ondru Koubka a spoustu fajn nápadů.
#gastrotalk - česká gastronomie je krásná pojďme si o ní povídat, host Ondřej Koubek 27. února 2022 #gastrotalk je seriál z prostředí české gastronomie. Pojďte si s námi společně povídat o tomto krásném oboru. V druhém dílu jsme přivítali milého hosta Ondřeje Koubka majitele Bejk Buu a Řeznictví co má koule