Články provozovny Restaurace Sezóna

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Kde a jak uspořádat nezapomenutelnou svatbu

Svatba je jeden z nejslavnostnějších okamžiků našich životů. Vdáváte či ženíte se jednou, maximálně dvakrát na život. Pokud nepočítáme fajšmekry, kteří do chomoutu s radostí vlezou několikrát, protože čím víc svateb, tím víc svíčkové.
Článek

Kam na byznys lunch neboli ten nejlepší pracovní oběd

Každý, kdo se pohybuje v obchodní sféře, se dříve či později setká s pojmem business lunch. Ale co to vlastně znamená? Proč je tak populární a jaký význam má v obchodním světě? V následujícím článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o obchodních obědech, od definice, přes výběr správného místa, až po etiketu a doporučení nejlepších restaurací.
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Večírek na poslední chvíli? Víme, kde mají ještě poslední volné termíny.

Vánoce se blíží a vánoční večírky jsou v plném proudu. Kde uspořádat firemní vánoční večírek bývá velké dilema. Nemáte ještě termín  a zoufáte, kde party udělat, když už je skoro všechno obsazené? Nebojte, i pro opozdilce se najde řešení. V tomto článku vám představíme  skvělé podniky, které jsou jako stvořené pro večírek plánovaný na poslední chvíli.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2023. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

10 tipů pro uspořádání úspěšné konference

Uspořádat konferenci není nic snadného. Musíte myslet na spoustu věcí, aby vaše akce byla úspěšná a návštěvnící spokojení. A aby se k vám třeba také rádi vraceli. Sepsali jsme pro vás desatero, na co při pořádání konference myslet, a přidali jsme i pár tipů, kde můžete konferenci uspořádat.
Článek

Kde bude na Vánoce otevřeno? Víme!

Vánoce jsou svátky klidu, a tak by je každý měl trávit přesně tak, jak chce. S nejbližšími nebo naopak se širokou rodinou či přáteli, doma nebo venku. Pokud pátráte, kam na Vánoce zajít na něco dobrého nebo nevíte, kde tyto zimní svátky strávit, čtěte. Tento článek je pro vás.
Článek