Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Hudební večery aneb kam za živou hudbou

Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Hospodský kvíz

Někdy vám partner vyčítá, že chodíte do hospody jen vysedávat? "Jdu na dvě," už není fráze, která by zůstala bez odezvy? Konečně máte perfektní alibi - hospodský kvíz.
Článek

Kde oslavit Den svatého Patrika?

Den svatého Patrika je irským státním svátkem a oslavuje samozřejmě svatého Patrika, patrona Irska. Jeho oslavy se nesou v duchu zelené barvy a samozřejmě irské whisky. V Česku sice na 17. březen státní svátek nepřipadá, ale oslavám nic nebrání. Kam vyrazit?
Článek

Nenechte si ujít únorové gastro dny

Co vás napadne, když se řekne únor? Únor je druhým měsícem v roce v Gregoriánském kalendáři. Je nekratším měsícem, má jen 28 dní (29 v přestupném roce). Únor je spojen s oslavou Valentine's Day, tedy svátku zamilovaných. Průměrná únorová teplota v Česku se pohybuje kolem 3 až 5 °C. V únoru se také slaví Mezinárodní den úsměvu a samozřejmě spousta gastro dnů. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší.
Článek

Kde letos oslavíte Silvestr a přivítáte nový rok?

Patříte snad k těm, kteří si stěžují na hluk petard, rachejtlí, ohňostrojů, řvoucích davů a hlasité hudby? A nebo si ten jeden den v roce chcete naplno užít a přivítat nový rok s tou parádou, která k tomu už prostě tradičně patří, i když s vámi pak sousedé týden nepromluví? Zábava s přáteli, popíjení drinků, odpočítávání před půlnocí, wow momenty při pohledu na ohňostroje různých barev, a vítání…
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Kde v Praze oslavit HALLOWEEN?

Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Článek

Pub Na Plech zve na nefiltrovanou plzeň

Milovníci piva zbystřete, říjen je za svou polovinou, a tak už moc času vychutnat si pivní lahůdku v podobě nefiltrované plzně nezbývá.
Článek

Pub Na Plech má mladšího bráchu –⁠ Bar Na Plech

Hospoda není bar a bar není hospoda, přesto spolu můžou krásně kooperovat. Zastavte se na Žižkové a jděte se mrknout do sklepení oblíbené žižkovské hospody Pub na Plech.
Článek

Hamburgerova cesta, aneb fascinující dějiny mletého masa + tipy, kam na hamburger zajít

Hamburger buď milujete, nebo ne - nic mezi tím není. Historie slavné masové placičky ale sahá mnoho set let zpátky a o skutečném místě vzniku se vede nespočet diskuzí.
Článek

V pátek poteče Jack - Pub Na Plech

Už jste slyšeli o Jack Friday? Tak dobře poslouchtejte, protože každý první pátek v měsíci bude patřit v Pubu Na Plech značce Jack Daniel's.
Článek

Gastro pomáhá Ukrajině

Situace na východě Evropy je tragická. V Česku se po neoprávněném vpádu ruských vojsk na Ukrajinu zvedla nebývalá vlna solidarity a podpory. Mnoho jednotlivců i subjektů se zapojilo do pomoci obyvatelům Ukrajiny. Výjimkou není ani oblast gastra. Přinášíme vám proto seznam podniků, kterým není utrpení Ukrajinců lhostejné. Jejich podporou pomůžete i vy.
Článek

Víkendové speciality "Na Plechu"

S jarem přichází další skvělé akce v Pub Na Plech. Výborné jídlo, pohodová atmosféra a příjemná obsluha. A na co se můžete letos těšit?
Článek

Každý měsíc nové pivo

Nemáte rádi změny, a proto chodíte pořád do jednoho podniku, kde dobře vaří a mají příjemnou obsluhu? Jak je možné, že menu se může obměňovat každý den, a pivo se čepuje pořád to stejné? Chcete najít pestrost i na čepu?
Článek

Halloween víkend Na Plechu

Děsí vás, že nemáte plán na víkend? Tak to je opravdu Halloween!
Článek

Hot Dog s domácí žemlí

Jako každý první pátek v měsící je opět v PUBU NA PLECH Jack Daniels za půlku. K tomu si pro vás připravili po celý víkend speciální nabídku. 
Článek