Články provozovny První pivní tramway

X
Zpět

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Pivem proti cenzuře

Co mají společného Stanislav Bernard, Jirka Bejček Stehlíček z První pivní tramwaye a cenzura? Víc než si myslíte. Začneme ale od začátku.
Článek

#gastrotalk - Česká gastronomie je krásná, pojďme si o ní povídat

#gastrotalk je seriál z prostředí české gastronomie. Pojďte si s námi společně povídat o tomto krásném oboru. V prvním díle jsme přivítali velmi vzácného hosta Jirku Bejčka Stehlíčka, majitele První Pivní Tramwaye, člena První Pivní Extraligy, Presidenta Aliance P.I.V. a moderátora festivalu Pivo na hrad.
Článek

Rozhovor o pivu, s pivařem a o tom jak to bylo

Přečtěte si rozhovor sw odborníkem na pivo a zároveň majitelem slavné restaurace První Pivní Tramway
Článek

Znovu otevření podniků se musí pořádně oslavit

Nemoc Covid-19 ustupuje a tak se postupně uvolňují opatření, která byla v této souvislosti přjata. Pojďme se podívat, co si pro vás pražské podniky připravily.
Článek

#tourvydejniokna 2 - navštívily jsme nejošklivější hospodu na světě

#tourvydejniokna je seriál, který vám přiblíží pražská výdejní okna restaurací v době koronavirové. Zjistíte, tak jednoduše, kde vám jídlo připraví na počkání, kde vám k němu načepují i pivo a jestli vám ho přivezou až k vašim dveřím. 
Článek