Články provozovny Počernický sklípek

X
Zpět

Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde a jak uspořádat nezapomenutelnou svatbu

Svatba je jeden z nejslavnostnějších okamžiků našich životů. Vdáváte či ženíte se jednou, maximálně dvakrát na život. Pokud nepočítáme fajšmekry, kteří do chomoutu s radostí vlezou několikrát, protože čím víc svateb, tím víc svíčkové.
Článek

Už jste letos grilovali

K TEPLÝM SLUNEČNÍM DNŮM PATŘÍ TAKÉ GRILOVÁNÍGriluje se na zahradách, terasách i miniaturních balkonech. S rostoucí venkovní teplotou se úměrně zvyšuje spotřeba masa připraveného na roštu. Vepřová či hovězí žebra se stávají nedostatkovým, podpultovým zbožím!
Článek

Jak jsme jely do sklípku v Praze

"Jedeme do sklípku," oznámila nám naše šéfová Radka. Zajásala jsem a začala si opakovat zbytky moravštiny, které mi z mého rodného kraje zbyly. "Je to v Počernicích," dodala. Úsměv mi ztuhl a představovala jsem si, jak si Praha bude hrát na Moravu, ideálně v nějakých laciných krojích.
Článek

Jak si dva Moraváci otevřeli Počernický sklípek

Představte si úžasný moderní vinný sklep s degustační místností, krásnou terasou, skvělým občerstvením a těmi nejmilejšími majiteli. S Honzou a Monikou, kteří v Dolních Počernicích vybudovali úžasný prostor, jsme si povídali přímo u nich na terase. Popíjela jsem výborné víno, kochala se výhledem z terasy do zeleně a Honza zatím připravoval na grilu maso, ryby i zeleninu. 
Článek

Počernický sklípek –⁠ když je láska k vínu vidět

Když se věci dělají s láskou, poznáte to. A v Počernickém sklípku na vás dýchne nejen láska dvou Moraváků, kteří zakotvili v Praze, ale i jejich láska k dobrým surovinám a samozřejmě k vínu.
Článek