Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding 16. dubna 2024 Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou
Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty? 31. března 2024 Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Kde a jak uspořádat nezapomenutelnou svatbu 14. března 2024 Svatba je jeden z nejslavnostnějších okamžiků našich životů. Vdáváte či ženíte se jednou, maximálně dvakrát na život. Pokud nepočítáme fajšmekry, kteří do chomoutu s radostí vlezou několikrát, protože čím víc svateb, tím víc svíčkové.
Už jste letos grilovali 18. července 2023 K TEPLÝM SLUNEČNÍM DNŮM PATŘÍ TAKÉ GRILOVÁNÍGriluje se na zahradách, terasách i miniaturních balkonech. S rostoucí venkovní teplotou se úměrně zvyšuje spotřeba masa připraveného na roštu. Vepřová či hovězí žebra se stávají nedostatkovým, podpultovým zbožím!
Jak jsme jely do sklípku v Praze 04. října 2022 "Jedeme do sklípku," oznámila nám naše šéfová Radka. Zajásala jsem a začala si opakovat zbytky moravštiny, které mi z mého rodného kraje zbyly. "Je to v Počernicích," dodala. Úsměv mi ztuhl a představovala jsem si, jak si Praha bude hrát na Moravu, ideálně v nějakých laciných krojích.
Jak si dva Moraváci otevřeli Počernický sklípek 18. července 2022 Představte si úžasný moderní vinný sklep s degustační místností, krásnou terasou, skvělým občerstvením a těmi nejmilejšími majiteli. S Honzou a Monikou, kteří v Dolních Počernicích vybudovali úžasný prostor, jsme si povídali přímo u nich na terase. Popíjela jsem výborné víno, kochala se výhledem z terasy do zeleně a Honza zatím připravoval na grilu maso, ryby i zeleninu.
Počernický sklípek – když je láska k vínu vidět 13. června 2022 Když se věci dělají s láskou, poznáte to. A v Počernickém sklípku na vás dýchne nejen láska dvou Moraváků, kteří zakotvili v Praze, ale i jejich láska k dobrým surovinám a samozřejmě k vínu.