Články provozovny Počernický pivovar

X
Zpět

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Pivní slavnosti - kde si pochutnáte na nejlepším pivu?

Máte rádi dobré pivko? Tak neváhejte a vyberte si jednu z námi nabízených pivních akcí.
Článek

Kde a jak uspořádat nezapomenutelnou svatbu

Svatba je jeden z nejslavnostnějších okamžiků našich životů. Vdáváte či ženíte se jednou, maximálně dvakrát na život. Pokud nepočítáme fajšmekry, kteří do chomoutu s radostí vlezou několikrát, protože čím víc svateb, tím víc svíčkové.
Článek

7 nejlepších míst v Praze pro vaši svatbu

Vezmeš si mě? Pokud jste na tuto otázku odpověděl/a ANO, tak už určitě hledáte ideální místo. My jsme pro vás vybrali TOP 7 svatebních míst v Praze. Pohodlně se usaďte a vybírejte. Ale rychle, než budou ty nejlepší lokace pryč. 
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Vánoční tip: dárkový voucher do oblíbené restaurace či podniku

Říká se, že nejlepší dárek je zážitek. A co si budeme povídat, dnešní doba nahrává hromadění věcí, které už kolikrát ani nemáme, kam dávat. A kdo má pořád ty hmotné dárky pro rodinu nebo přátele vymýšlet. My jsme to vymysleli za vás! Přinášíme tipy na restaurace, do kterých můžete svým blízkým koupit voucher neboli poukaz, řečeno hezky česky. Uděláte radost, obdarovaný si užije úžasné jídlo a…
Článek

Kde v Praze oslavit HALLOWEEN?

Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Článek

Tatarák a jeho příběh

Víte, odkud se vzal název “tatarák” neboli tatarský biftek”? Většina tento pokrm, který má své nadšence i zapřisáhlé odpůrce, spojuje s půvabnou pohádkou o divokých nájezdnících z kmene tatarů, kteří ukládali syrové maso pod sedla koní. Při jízdě se pak maso prosolilo potem zvířat i samotných i jezdců, následně okořenilo a zkonzumovalo. Pokud jste této historce věřili, zklameme vás.
Článek

FOOD FESTIVALY v Praze a okolí: Co se chystá a na co se můžete těšit?

Přinášíme přehled food festivalů v Praze. Na co se můžete těšit?
Článek

Kam na Oktoberfest? Německá tradice dorazila do Česka.

Oktoberfest, je jedním z největších a nejznámějších svátků piva na světě. A k říjnu máloco patří tak jako tato slavnost piva. Ale odkud se vlastně tato tradice vzala? Navíc už dávno překročila hranice Německa a my vám řekneme, kde si dobré pivo vychutnat, aniž byste museli překročit hranice České republiky.
Článek

Už jste letos grilovali

K TEPLÝM SLUNEČNÍM DNŮM PATŘÍ TAKÉ GRILOVÁNÍGriluje se na zahradách, terasách i miniaturních balkonech. S rostoucí venkovní teplotou se úměrně zvyšuje spotřeba masa připraveného na roštu. Vepřová či hovězí žebra se stávají nedostatkovým, podpultovým zbožím!
Článek

Počernické pivobraní se blíží

Slavnosti piva, dobrého jídla, hudby a skvělé zábavy aneb 7. Počernické Pivobraní 2023 je tady.
Článek

Květnové gastro dny jsou tady

Je tady květen, otepluje se, všechno kvete a my opět přinášíme tipy na oslavy tohoto měsíce. Nicméně 1. Máj, Den vítězství či Den matek necháme stranou a podíváme se na ty svátky, které souvisí s naším oblíbeným tématem –⁠ jídlem. Co jsme pro vás vybrali tento měsíc?
Článek

Kam v Praze na 1. máje?

Neseďte na 1. máje doma - přinášíme vám několik tipů, kam vyrazit
Článek

Kam v Praze na ČARODEJNICE?

Tipy, kam v Praze zajít na PÁLENÍ ČARODEJNIC. Přijďte na divoké rejdění pro dospělé i děti.
Článek

Kde bude na Vánoce otevřeno? Víme!

Vánoce jsou svátky klidu, a tak by je každý měl trávit přesně tak, jak chce. S nejbližšími nebo naopak se širokou rodinou či přáteli, doma nebo venku. Pokud pátráte, kam na Vánoce zajít na něco dobrého nebo nevíte, kde tyto zimní svátky strávit, čtěte. Tento článek je pro vás.
Článek

Dárek na poslední chvíli

Narozeniny, výročí, Vánoce, svátek, Valentýn, svatba, a pak ty ostatní někdy i bezvýznamné oslavy "čehosi" - to všechno jsou příležitosti k tomu, abyste se zase nechali úplně vystresovat. Jaký dárek máte koupit? A i když to jde řešit s předstihem, protože všechny příležitosti mají datum o kterém víte hodně dopředu, tak vy to necháváte na poslední chvíli. Jde o nějaký sport nebo výzvu?
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek

Počernická 12 opět na čepu!

Počernická 12 opět na čepu!
Článek

Skvělé MŇAM balíčky z Počernického pivovaru

Lahodné balíčky, které vám zpříjemní večer
Článek

Cyklovýlety - vyražte na kole po vlastech českých

S dětmi i bez dětí aneb cyklotoulky pro začátečníky
Článek

4. Počernické pivobraní

Počernické pivobraní s vítáním babího léta. Slavnosti piva, dobrého jídla, tance a hudby
Článek

Vítání jara v Praze - úžasná procházka přírodou i gastronomický zážitek

Kdo by chtěl uvítat jaro na vesnici ale přitom zůstat v Praze? - Panský Dvůr Dolní Počernice je pro něj to pravé
Článek

Hudební večery v Počernickém pivovaru - to je skvělá hudba a úžasné pivko k tomu

Přijďte si do Počernického pivovaru poslechnout hudbu různých žánrů a k tomu si dejte naše skvělé pivko
Článek

Staňte se na jeden den sládkem! V Počernickém pivovaru to je možné!

Staňte se na jeden sládkem
Článek