Články provozovny PIZZA & PASTA RESTAURANT AL MULINO

X
Zpět

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Hudební večery aneb kam za živou hudbou

Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Článek

Pivní slavnosti - kde si pochutnáte na nejlepším pivu?

Máte rádi dobré pivko? Tak neváhejte a vyberte si jednu z námi nabízených pivních akcí.
Článek

Kde a jak uspořádat nezapomenutelnou svatbu

Svatba je jeden z nejslavnostnějších okamžiků našich životů. Vdáváte či ženíte se jednou, maximálně dvakrát na život. Pokud nepočítáme fajšmekry, kteří do chomoutu s radostí vlezou několikrát, protože čím víc svateb, tím víc svíčkové.
Článek

Kam na byznys lunch neboli ten nejlepší pracovní oběd

Každý, kdo se pohybuje v obchodní sféře, se dříve či později setká s pojmem business lunch. Ale co to vlastně znamená? Proč je tak populární a jaký význam má v obchodním světě? V následujícím článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o obchodních obědech, od definice, přes výběr správného místa, až po etiketu a doporučení nejlepších restaurací.
Článek

7 nejlepších míst v Praze pro vaši svatbu

Vezmeš si mě? Pokud jste na tuto otázku odpověděl/a ANO, tak už určitě hledáte ideální místo. My jsme pro vás vybrali TOP 7 svatebních míst v Praze. Pohodlně se usaďte a vybírejte. Ale rychle, než budou ty nejlepší lokace pryč. 
Článek

Jaké březnové gastro dny si nenechat ujít

Další díl chutného a šťavnatého seriálu je zde. Tentokrát se podíváme na první jarní měsíc neboli březen. Opět jsme pro vás vybrali některé svátky dobrého jídla a pití, které stojí za to si poznačit v kalendáři a připravit se na jejich oslavu. Protože nic se naslaví tak dobře jako svátky zasvěcené skvělé gastronomii. Přinášíme naše tři březnové tipy.
Článek

Nejdůležitější jídlo dne: Jak šel čas se snídaní a jak vypadá dnes

Dlouho se o snídani mluvilo jako o nejdůležitějším jídle, dnes ale některé výživové směry její závažnost vyvrací. Jak to tedy je??
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Nenechte si ujít únorové gastro dny

Co vás napadne, když se řekne únor? Únor je druhým měsícem v roce v Gregoriánském kalendáři. Je nekratším měsícem, má jen 28 dní (29 v přestupném roce). Únor je spojen s oslavou Valentine's Day, tedy svátku zamilovaných. Průměrná únorová teplota v Česku se pohybuje kolem 3 až 5 °C. V únoru se také slaví Mezinárodní den úsměvu a samozřejmě spousta gastro dnů. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší.
Článek

Kam na zvěřinové hody?

Na zvěřinových specialitách si někde můžete pochutnat sice během celého roku, ale právě teď je nejlepší čas. Kam můžete zajít na zvěřinové hody?
Článek

Každý den je důvod k oslavě –⁠ co oslavíme v lednu?

Příležitostí k oslavám je mnoho. Mezi ně patří například narozeniny, výročí svatby, křtiny, promoce, nová práce nebo třeba to, že je prostě pátek. Oslavy bývají navíc úzce spjaté s jídlem a pitím. Protože oslava bez dobrot není pořádná oslava, že?
Článek

Kde letos oslavíte Silvestr a přivítáte nový rok?

Patříte snad k těm, kteří si stěžují na hluk petard, rachejtlí, ohňostrojů, řvoucích davů a hlasité hudby? A nebo si ten jeden den v roce chcete naplno užít a přivítat nový rok s tou parádou, která k tomu už prostě tradičně patří, i když s vámi pak sousedé týden nepromluví? Zábava s přáteli, popíjení drinků, odpočítávání před půlnocí, wow momenty při pohledu na ohňostroje různých barev, a vítání…
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

PIZZA –⁠ nejoblíbenější slaný koláč na světě

Přečtěte si zajímavé povídání o této skvělé italské pochutině.
Článek

Novinky z Czech Mussel Weeku 2023

Czech Mussel Week už doslova ťuká na mušlové skořápky a my pro vás máme souhrn novinek z předsálí i zákulisí. Už v pondělí 25. září to všechno odstartuje a restaurace po celé republice začnou připravovat kila a kila čerstvých mořských plodů. Akce potrvá do neděle 1. října 2023.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2023. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Už jste letos grilovali

K TEPLÝM SLUNEČNÍM DNŮM PATŘÍ TAKÉ GRILOVÁNÍGriluje se na zahradách, terasách i miniaturních balkonech. S rostoucí venkovní teplotou se úměrně zvyšuje spotřeba masa připraveného na roštu. Vepřová či hovězí žebra se stávají nedostatkovým, podpultovým zbožím!
Článek

Gastronomické radosti prázdnin: Oslavujeme letní svátky chuti

Prázdniny v plném proudu, slunce na obloze a teploty, které vás nutí hledat útočiště v chladivém stínu. Když se povalujete u bazénu nebo na pláži s oblíbenou knihou, nemůže chybět sklenka chladivého nápoje nebo porce lahodného jídla. Červenec a srpen jsou nejen synonymem pro dovolené, ale také měsíce plné gastronomických svátků. Hlavně tedy červenec. Od oslavy exotických koktejlů až po slastné…
Článek

Kde se v Praze koná DEN DĚTÍ?

I děti mají svůj svátek, tak neváhejte a potěšte je návštěvou Dětského dne
Článek

Co se bude v gastru slavit v dubnu? Čtěte.

Jaro je (alespoň podle kalendáře) tady, ve firmách se nakousl nový kvartál a my se mrkneme na dubnové dny k nakousnutí. Neboli vybraly jsme pro vás několik dubnových gastro svátků, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.
Článek

Úžasné ústřice: Když je chuťový zážitek plný slanosti moře

Ústřice jsou jedním z nejdelikátnějších mořských plodů, které se dají najít. Jsou ale také jídlem, které má své zastánce, ale také i odpůrce. Dalo by se říct, že rozdělují společnost a jejich obliba mezi populací je spíše omezená. Někteří lidé milují ústřice pro jejich delikátní chuť a nezaměnitelnou texturu.
Článek

Mořské plody: Zdravá chuťová bomba z celého světa

Mořské plody jsou nejen lahodnou pochoutkou, ale také cenným zdrojem bílkovin, vitaminů a minerálů. V mnoha zemích a kuchyních po celém světě jsou mořské plody oblíbenou součástí jídelníčku. Jaké jsou nejoblíbenější mořské plody, jejich klasické úpravy v jednotlivých kuchyních, jaké jsou zdravotní výhody konzumace mořských plodů a na co si dát pozor při přípravě a konzumaci? Čtěte!
Článek

Kde bude na Vánoce otevřeno? Víme!

Vánoce jsou svátky klidu, a tak by je každý měl trávit přesně tak, jak chce. S nejbližšími nebo naopak se širokou rodinou či přáteli, doma nebo venku. Pokud pátráte, kam na Vánoce zajít na něco dobrého nebo nevíte, kde tyto zimní svátky strávit, čtěte. Tento článek je pro vás.
Článek

Mušle zaplaví Prahu

Mušle jsou populární pokrm hlavně v Holandsku, Belgii a Francii. Cestu si ale našly i na české a moravské talíře. Důkazem je i už čtvrtý ročník festivalu Prague mussel week, do kterého se zapojilo mnoho pražských i mimopražských podníků. 
Článek

Lanýžové dny v Al Mulino

Milujete lanýže? Víme, kam na ně.
Článek

Světové trendy v grilování na rok 2020/2021

Už jste zabalili svoje griovací nářadí, nebo vás letošní poslední grilovačka ještě čeká?
Článek

Cyklovýlety - vyražte na kole po vlastech českých

S dětmi i bez dětí aneb cyklotoulky pro začátečníky
Článek

Vítání jara v Praze - úžasná procházka přírodou i gastronomický zážitek

Kdo by chtěl uvítat jaro na vesnici ale přitom zůstat v Praze? - Panský Dvůr Dolní Počernice je pro něj to pravé
Článek