Články provozovny Kbelský pivovar

X
Zpět

Pivní slavnosti - kde si pochutnáte na nejlepším pivu?

Máte rádi dobré pivko? Tak neváhejte a vyberte si jednu z námi nabízených pivních akcí.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Kam na zvěřinové hody?

Na zvěřinových specialitách si někde můžete pochutnat sice během celého roku, ale právě teď je nejlepší čas. Kam můžete zajít na zvěřinové hody?
Článek

Každý měsíc jinou Jepici

Znáte příběh Jepic z Kbelského pivovaru? To je vám zase nápad nápadů, jak už to u tohoto pivovaru bývá. Kbelský pivovar vaří každý měsíc jinou Jepici.
Článek

Zábavná hra v Kbelském pivovaru

Kbelský pivovar nabízí kromě skvělého piva a jídla i velké množství nejrůznějších akcí. Tentokrát vsadili na zábavnou hru s názvem Máme rádi Kbely. Přijďte se pobavit, dát si pivo a třeba i vyhrát nějaké pivní ceny.
Článek

Pivní novinka

Nové pivo ve Kbelském pivovaru, 12 Dukátů.
Článek

New England a Extra Brut IPA: Chutná a silná piva původem z Ameriky

Před několika lety vrthla plnou parou do České republiky New England IPA, kterou po čase následovala i poslední novinka Extra Brut IPA
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek