Články provozovny Hotel KINGS COURT

X
Zpět

Nejdůležitější jídlo dne: Jak šel čas se snídaní a jak vypadá dnes

Dlouho se o snídani mluvilo jako o nejdůležitějším jídle, dnes ale některé výživové směry její závažnost vyvrací. Jak to tedy je??
Článek

Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

10 tipů pro uspořádání úspěšné konference

Uspořádat konferenci není nic snadného. Musíte myslet na spoustu věcí, aby vaše akce byla úspěšná a návštěvnící spokojení. A aby se k vám třeba také rádi vraceli. Sepsali jsme pro vás desatero, na co při pořádání konference myslet, a přidali jsme i pár tipů, kde můžete konferenci uspořádat.
Článek

#tourgastro 5 - pivovar v Karlíně, ryba pečená v pizza peci, výčep nejen pro vegany a pořádná porce pastrami

Vítejte u 5. dílu celoročního seriálu #tourgastro, který vám představuje gastro podniky v celé jejich kráse. Inspirujte se kam zajít na jídlo, kam na pivo, či víno, jaké mají novinky a na co si dát pozor. NOVINKA na konci reportáže na vás čeká soutěž.
Článek