Články provozovny Grandhotel Ambassador

X
Zpět

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Rozhovor s Viktorem Březinou z Grandhotelu Ambassador

Grandhotel Ambassador Národní dům nabízí ubytování nejvyšší kvality, unikátní wellness centrum a léčebné služby, a je také skvělým místem pro společenské a kulturní akce. Nedávno vyšel článek o tomto skvostu Karlových Varů, kterým je Grandhotel Ambassador Národní dům, a právě teď máte příležitost číst rozhovor s obchodním a event manažerem hotelu Viktorem Březinou.
Článek

4 Tenoři vystoupí v Karlových Varech

Poprvé společně zazpívali na podzim roku 2017. Mají výjimečný talent, a patří k nejúspěšnějším domácím interpretům současnosti. O koho jde?  
Článek

Ewa Farna vystoupí v Karlových Varech

Talentová zpěvačka, jejíž hlas poznáte aniž byste jí viděli. Zpěvačka polské národnosti s českým občanstvím. Za svou kariéru získala několik hudebních ocenění. Stala se historicky nejmladší českou zpěvačkou, která jela samostatné turné.
Článek

Skvost Karlových Varů

Jedním slovem SKVOST. Historie, luxus, profesionální a přitom osobní přístup, krásné prostředí, příjemná atmosféra, vysoký standart hotelových a společenskokulturních služeb. Vše na jednom místě v srdci Karlových Varů.
Článek