Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Jaké březnové gastro dny si nenechat ujít

Další díl chutného a šťavnatého seriálu je zde. Tentokrát se podíváme na první jarní měsíc neboli březen. Opět jsme pro vás vybrali některé svátky dobrého jídla a pití, které stojí za to si poznačit v kalendáři a připravit se na jejich oslavu. Protože nic se naslaví tak dobře jako svátky zasvěcené skvělé gastronomii. Přinášíme naše tři březnové tipy.
Článek

Pivní detoxikace může být účinnější než očistný jídelníček

Jak se vyznat ve změti protichůdných návodů na očistu vašeho těla poradí náš článek
Článek

Nebuďte "ledňáček" a stravujte se smysluplně s Fit & Tasty po celý rok

Dali jste si novoroční předsevzetí, že si budete poctivě vařit a začnete jíst zdravě? K Vánocům jste si nadělili novou kuchařku s chutnými recepty, která vás motivuje k tomu si jídlo připravovat doma, a snad vám i pomůže při počítání správného počtu kalorií? Chcete se stravovat pravidelně a smysluplně?
Článek

Novoroční zvyky u nás i ve světě.

Starý rok 2023 se pomalu blíží ke konci a všichni s napětím vyhlížíme ten nový. Bude lepší? Budeme my lepší? Podaří se nám konečně zhubnout nebo ušetřit víc peněz? Pojďme si na tento magický přerod posvítit a podívat na vše detailně. 
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Vánoční tip: dárkový voucher do oblíbené restaurace či podniku

Říká se, že nejlepší dárek je zážitek. A co si budeme povídat, dnešní doba nahrává hromadění věcí, které už kolikrát ani nemáme, kam dávat. A kdo má pořád ty hmotné dárky pro rodinu nebo přátele vymýšlet. My jsme to vymysleli za vás! Přinášíme tipy na restaurace, do kterých můžete svým blízkým koupit voucher neboli poukaz, řečeno hezky česky. Uděláte radost, obdarovaný si užije úžasné jídlo a…
Článek

Gastronomické radosti prázdnin: Oslavujeme letní svátky chuti

Prázdniny v plném proudu, slunce na obloze a teploty, které vás nutí hledat útočiště v chladivém stínu. Když se povalujete u bazénu nebo na pláži s oblíbenou knihou, nemůže chybět sklenka chladivého nápoje nebo porce lahodného jídla. Červenec a srpen jsou nejen synonymem pro dovolené, ale také měsíce plné gastronomických svátků. Hlavně tedy červenec. Od oslavy exotických koktejlů až po slastné…
Článek

Červnové gastro dny: Objevte svět chutí

Měsíc červen je teplý a plný života. Přináší také další gastro zážitky. My jsme ze široké nabídky vybraly Světový den tapas, Den cibulových kroužků a Den jablečného štrůdlu. Pojďme se ponořit do těchto svátků chutí a objevit místa, kde si můžete tyto lahodné speciality vychutnat. 
Článek

Dárek na poslední chvíli

Narozeniny, výročí, Vánoce, svátek, Valentýn, svatba, a pak ty ostatní někdy i bezvýznamné oslavy "čehosi" - to všechno jsou příležitosti k tomu, abyste se zase nechali úplně vystresovat. Jaký dárek máte koupit? A i když to jde řešit s předstihem, protože všechny příležitosti mají datum o kterém víte hodně dopředu, tak vy to necháváte na poslední chvíli. Jde o nějaký sport nebo výzvu?
Článek