Články provozovny Filema řecká restaurace

X
Zpět

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Gastronomické radosti prázdnin: Oslavujeme letní svátky chuti

Prázdniny v plném proudu, slunce na obloze a teploty, které vás nutí hledat útočiště v chladivém stínu. Když se povalujete u bazénu nebo na pláži s oblíbenou knihou, nemůže chybět sklenka chladivého nápoje nebo porce lahodného jídla. Červenec a srpen jsou nejen synonymem pro dovolené, ale také měsíce plné gastronomických svátků. Hlavně tedy červenec. Od oslavy exotických koktejlů až po slastné…
Článek

Červnové gastro dny: Objevte svět chutí

Měsíc červen je teplý a plný života. Přináší také další gastro zážitky. My jsme ze široké nabídky vybraly Světový den tapas, Den cibulových kroužků a Den jablečného štrůdlu. Pojďme se ponořit do těchto svátků chutí a objevit místa, kde si můžete tyto lahodné speciality vychutnat. 
Článek

Vydejte se na gastrotoulky po středozemních kuchyních

Představte si, že je léto, moře šumí a vy si vychutnáváte ryby, mořské plody, olivy a další dobroty, které nabízí středomořská kuchyně.
Článek

Pořádná porce autentického Řecka v Praze

Zažijte atmosféru pravé řecké restaurace. Šumění moře, šťavnatá masa, lahodné mořské plody, olivy… Dobře, bude to bez šumění moře, ale veškeré delikatesy a pokrmy řecké kuchyně máte na dosah ruky. A ještě mnohem víc. Aneb přijměte naše pozvání do autentické řecké restaurace Filema v Praze 5 Košířích.
Článek