Články provozovny Červený Mlýn

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

A co děti, mají si kde hrát?

Kdo by neznal úryvek z kultovní písničky kapely Katapult. A my odpovídáme: “Ano, mají”. Mít dětský koutek nebo prostor pro děti je pro každou restauraci nutnost, pokud cílí na mámy/táty s dětmi nebo celé rodiny. Proto jsme dali dohromady místa, kde si vaše ratolesti pohrají a vy si dáte v klidu jídlo nebo vychutnáte dobrou kávu.
Článek

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2023. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Osmdesátkové disco v Ďáblicích

Chcete se vrátit v čase a užít si pořádné osmdesátkové disco se vším všudy? Máte možnost.
Článek

Řízkobraní na Mlýně

Vinobraní, pivobraní a co třeba řízkobraní? O víkendu se to v Červeném Mlýně bude hemžit touhle smaženou masitou dobrotou a jejími milovníky.
Článek