Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam na kulečník - zábava spojená s precizností a strategií

Kulečník je hra, kterou znají lidé po celém světě a která se hraje v mnoha barech a hernách. Hraje se na speciálním stole se šesti jamkami a koulemi, přičemž cílem je dostat koule do jamek pomocí tág. Kulečník je populární zábava pro skupiny přátel i jednotlivce a často se také hraje na soutěžích a turnajích a my víme, kam si můžete zajít zahrát.
Článek

Stavte se v Louvre na prosecco

Každý den si zaslouží skleničku prosecca. A v Café Louvre si ve spolupráci s vinařstvím Valdo připraviil nabídku, která potěší každého žíznivého hosta.  
Článek

Zázvorové dny v Louvru

Máte rádi zázvor? Je skvělý do zimních únorových dnů a hodí se jak do jídla tak do pití. A navíc má celou řadu zdravotních benefitů. Café Louvre si ze zázvoru připravilo celé menu, a to si nemůžete nechat ujít.
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek