Články provozovny Bowling Celnice

X
Zpět

Nově otevřené podniky (nejen) v Praze

Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kam na kulečník - zábava spojená s precizností a strategií

Kulečník je hra, kterou znají lidé po celém světě a která se hraje v mnoha barech a hernách. Hraje se na speciálním stole se šesti jamkami a koulemi, přičemž cílem je dostat koule do jamek pomocí tág. Kulečník je populární zábava pro skupiny přátel i jednotlivce a často se také hraje na soutěžích a turnajích a my víme, kam si můžete zajít zahrát.
Článek

Darujte zážitek, darujte voucher na kulečník

Přemýšleli jste někdy nad tím darovat poukaz na kulečník? Skvělý nápad! Darování zážitku je v současné době stále oblíbenější a mnoho lidí si více cení zážitků než materiálních darů. 
Článek

Bowling a kulečník pod jednou střechou

Co mají společného kulečník a bowling? No přeci hodně koulí a spoustu zábavy. A taky jedno místo –⁠ Bowling Celnice.
Článek

Turnaj pro smíšené páry se uskuteční v Bowling Dejvice

Přijďte si zahrát bowling
Článek