Co se děje
Článek

Test redakce - Žebra, kam na ně zajít a kam určitě ne?

Ono se řekne pečená žebra a pivo, ale to byste se divili, jaké rozdíly v chutích, vůních, jemnosti, servisu u takových pečených žeber jsou. Navíc Češi je milují a jsou hned vedle svíčkové klasikou, kterou najdete skoro ve všech tradičních českých restauracích. Proto jsme další páteční test redakce věnovaly právě žebrům. Z podpokličky, hlavně také proto, že jsme se doslechly o podniku, který má žebra v kategorii strop stropů. A takováhle informace se musí hned za tepla ověřit.

Test redakce je nezávislý test, který má jasná pravidla a postupy. Při testu ŽEBER  jsme postupovaly takto

Hodnotíme

  • vzhled
  • chuť
  • vůni
  • plnost (různé oblohy, majdy a takové ty serepetičky okolo)
  • poměr cena výkon
  • celkový dojem (podnik, obsluha) 

Hodnotící škála je 1-9, kdy 

  1. výjimečné
  2. mimořádně dobré
  3. velmi dobré
  4. dobré
  5. průměrné
  6. špatné
  7. velmi špatné
  8. mimořádně špatné
  9. odporné

Což znamená čím více bodů, tím hůře.

Test probíhal v pátek 24.2.2023 od 12:00. Navštívily jsme 6 podniků. Jednička i devítka uděleny byly.

Bejk Buu restaurace a řeznictví s kantýnou Kolkovna Argentínská Žebírkov Restaurace Lapák Cobolis Chapadlo

A jak celý Rej test - ŽEBRA dopadl?

1. místo (44 bodů) získal podnik Bejk Buu restaurace a řeznictví s kantýnou

2. místo (64 bodů) získal podnik Cobolis

3. místo (74 bodů) získal podnik Kolkovna Argentínská

4. místo (91 bodů) získal podnik Žebírkov

5. místo (104 bodů) získal podnik Restaurace Lapák

6. místo (144 bodů) získal podnik Chapadlo

Jak celý testovací den probíhal si přečtete zde.

Máte tip, kam zajít na opravdu exkluzivn ŽEBRA? Napište nám na jsme@rejdilky.cz. Rády přijedeme ochutnat.

Vaše Rej DILKY Lucka, Sára, Káča, Radka.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také