Co se děje
Článek

Limitovaná edice burgerů

Nabouchaný burgery jsou tu, ale jen na chvíli, tak je nezmeškejte.

Burger, tak klasické jídlo, které je známé přibližně 130 let. Kdo vymyslel hamburger je otázkou, autorství se připisuje hned několika lidem, ovšem nám se nejvíce líbí myšlenka s námořníky. Zkrátka si pro pohodlnější konzumaci vložili plátek masa mezi dva chleby a poté mezi dvě půlky housky. 

Tak nějak to začalo a postupem času lidé vymýšleli nekonečné varianty. Dnes už to není jen maso v chlebu. Dnešní hamburgery jsou nejčastěji grilované a hlavně šťavnaté maso, spousta zeleniny, koření, omáček a z obou stran domácí bulka.

Takové báječné burgery dělají v restauraci Gangsterburger. Nyní mají  limitovanou edici, která stojí za vaši pozornost. Tedy jen tehdy, pokud milujete hamburgery. 

Připravili pro vás burger "Pulled Pork", v němž je dlouho tažené, trhané vepřové maso, "Don Caló", který ukrývá hovězí, vypečenou slaninu, sušená rajčata a parmazán a jejich kápo je "Helloween" extra pálivý, strašidelný burger s hovězím masem.

Nabíhejte do Gangsterburger a dejte nám vědět jak jste si pochutnali.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také