Co se děje
Článek

Diamantové menu v Bistru Green

Lanýž, je velmi vzácná houba, v kuchyni přezdívaná jako "Diamant". Jeho cena se určuje podle druhu a velikosti, stejně jako u diamantů. 

Kdo jednou ochutnal lanýže je ztracen. Chuť lanýžů je ojedinělá, netradiční a návyková. Přesvědčí vás o tom i v Bistru green kde si pro vás připravili speciální lanýžové menu.

Menu

  • Česnekový krém (česnek, parmezán, lanýžová espuma)
  • Hovězí tatarák (hovězí roštěná, majonéza, nakládaný lanýž)
  • Trhané hovězí (hovězí plec, focaccia, čerstvý lanýž)
  • Pasta lanýž (spaghetti, tartufata, čerstvý lanýž, máslo)

Podávat se bude 21.-22.8.

Chyťte si svůj lanýž ještě dnes.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také