PRAŽSKÉ ZAHRÁDKY VOLAJÍ A PIVO SE CHLADÍ... Konečně vysvitlo sluníčko, tak proč sedět vevnitř. Připravili jsme pro vás velký přehled… 23. dubna 2024
PŘIVÁŽÍME MOŘE AŽ K VÁM DOMŮ, ŘÍKÁ ŠÉF CZECH MUSSELS FESTIVALU PIERRE V EXKLUZIVNÍM ROZHOVORU 22. března 2024
V DOBRÉM COCKTAIL BARU BY VÁM MĚL BÝT BARMAN SCHOPNÝ DRINK UPRAVIT TAK, ABY VÁM CHUTNAL, ŘÍKÁ BENEDIKT HOUDA Z PRAŽSKÉHO MONKEY BARU 22. března 2024
„TAK SYNKU, TEĎ SE BUDEŠ STARAT TY,“ VYSLECHL SI PETR PAŠEK, SOUČASNÝ MAJITEL SMÍCHOVSKÉHO HOSTINCE U VÁHY, A TAK SE STARÁ 22. března 2024
ŠVÝCARSKO JE KRÁSNÁ ZEMĚ, ALE DOMA JE DOMA, ŘÍKÁ MLADÝ KUCHAŘ ONDŘEJ KUBŮ PO NÁVRATU ZE STÁŽE 22. března 2024
ROZHOVOR S TOMÁŠEM KALINOU, KUCHAŘEM, KTERÝ DO PRAHY PRAVIDELNĚ VOZÍ MICHELINSKÉ ŠÉFKUCHAŘE 30. listopadu 2023
"BERU FESTIVAL JAKO VELKOU VÝZVU, NESMÍM NÁVŠTĚVNÍKY ZKLAMAT," ŘÍKÁ MIRKA KVERKOVÁ, ORGANIZÁTORKA WHISKY LIFE! PRAGUE 30. října 2023
#TOURVYDEJNIOKNA 11 - ŠPANĚLSKO, ITÁLIE A VINOHRADY! POJĎTE SI S NÁMI UŽÍT DALŠÍ GASTRO JÍZDU 13. května 2021
“RÁD SI POVÍDÁM S LIDMI A DOKÁŽU SE Z NICH NABÍJET,” ŘÍKÁ ŠÉFKUCHAŘ MIREK KALINA #GASTROTALK 11. března 2024
“MUŠLÍ SE NEMUSÍME BÁT, JSOU ZDRAVÉ A JE JEDNODUCHÉ JE UVAŘIT,” ŘÍKÁ LEN LE FEUVRE, KTERÁ STOJÍ ZA CZECH MUSSEL WEEK #GASTROTALK 05. března 2024
"NEJLEPŠÍ JE ZAČÍT PODNIKAT MLADEJ, PROTOŽE JSTE TAK NAIVNÍ, ŽE ZAČNETE," ŘÍKÁ FILIP SAJLER #GASTROTALK 10. ledna 2024
"POSTAVIL JSEM SI HLAVU A ŘEKL, ŽE TAKTO VAŘIT NECHCI," ŘÍKÁ MLADÝ KUCHAŘ ONDŘEJ KUBŮ V #GASTROTALK 18. prosince 2023
"PAN KLAUS SE SNAŽIL JÍST ZDRAVĚ, PRO PANA MILOŠE BYLO ZADÁNÍ MNOHEM KALORIČTĚJŠÍ," ŘÍKÁ DALŠÍ HOST POŘADU #GASTROTALK ŠÉFKUCHAŘ JIŘÍ KRÁL 03. prosince 2023